Betfair

Betfair регистрация от България

Betfair регистрация е достъпна от начална страница на сайта на букмейкърската компания Бетфеър независимо от това дали влизате в нея от компютъра или от мобилното ви устройство.

Бетфеър започна дейността си в Англия през 1999 година като спортната борса за залагане онлайн. В течение на 20 години дейността й се разширява по света и сега броят на играчите в сайта е над един милион, а Бетфеър вход може да извършите от която и било точка по света с налична интернет връзка.

С течение на години букмейкърът допълни дейността си с възможности за залагане не само в Спортната борса, а и в раздел Спорт върху различни спортни събития. Това са: футбол, баскетбол, бокс, различни видове надбягвания, ски и много друго.

Betfair регистрация дава достъп към залагания върху изброените спортове. Също така в сайта са достъпни и залагания на електронни спортове – игрите като CS и LOL. Така че ако сте фен на подобен тип състезания, влизайте в сайта на букмейкъра и печелете заедно с любимите си спортове и отбори.

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрация на акаунт в Betfair основните стъпки

За да сте активен ползвател в сайта на букмейкъра Бетфеър първо трябва да минете процеса на Betfair регистрация. Той е много лесен и отнема не повече от 10 минути, ама ви дава достъп към всички налични бонуси в сайта.

Детайлните стъпки за Бетфеър регистрация са следните:

 • Влизате в сайта и намирате бутона „Отвори сметката“.
 • В новия прозорец ще се отвори кратка анкетата за попълване като задължителни полета ще са отбелязани със звездичка.
 • Първия блок за попълване при Betfair регистрация се отнася към личните ви данни – име и фамилно, адрес на живеене (държава, град, улица и пощенски код), ЕГН.
 • Във втория блок трябва да посочите контактите си – телефонния номер и имейл адрес и да изберете предпочитана валута за разплащане.
 • В третия блок е необходимо да въведете бъдещия си логин за влизане, а също така и да посочите парола. Тя трябва да състои от букви и цифри не по-малко от 8 на брой. Тук е мястото и да изберете таен въпрос, който може да използвате за възстановяване на данни за Бетфеър вход в случая на забравяне.
 • Четвъртия блок за попълване се състои само от едно поле, което е предназначено за въвеждане на промокод. С него ще имате достъп към началните бонуси за новите клиенти в раздели Спорт и Спортната борса. А с въвеждането на този промокод може да получите двойна сума бонуса за новите клиенти при Betfair регистрация в раздел Спорт.
 • Преди да натиснете „Готово“ трябва да сложите отметката, че сте прочели и сте съгласни с условия и политика на сайта.

Веднага след попълване на анкетата ще получите писмо по посочения имейл адрес с потвърждаване на регистрацията в сайта. Затова бъдете внимателни при въвеждането на имейла си в специалното поле, без съответното писмо не може да влезнете в сайта. Причината е, че в писмото ще ви бъде изпратен линк, който трябва да натиснете за да потвърдите Бетфаир регистрация.

Натискане на линка ще ви препрати директно към личния ви кабинет в сайта на Бетфеър.

Вземете безплатен бонус за залагане

Верификацията на акаунта в Бетфеър – обща информация

Регистрация на акаунт в Betfair основните стъпки

Втората стъпка в процеса на регистрация в сайта е да минете верификация. Това е потвърждаване на самоличността ви посредством теглене на снимката на личната карта, паспорт или шофьорската книжка в сайта. Верификацията може да минете не веднага след Бетфаир регистрация, но без нея няма да имате възможност за теглене на печалбите си.
Основните стъпки за Бетфеър верификация.

Процесът на верификация е много лесен.

За да го минете успешно трябва да направите следните стъпки:

 • След като влезнете във вашата сметка в сайта сигурно ще забележите отгоре съобщението от букмейкъра с молба за потвърждение на личността ви. А до него ще се намира и бутон „Потвърдете ваша самоличност“. Трябва да го натиснете.
 • Ще се отвори новия прозорец с въведените от вас личните данни, които сте попълвали при Бетфаир регистрация. Трябва да ги проверите и да редактирате ако това е необходимо. След като ще сте сигурни, че всичко е въведено вярно, може да натиснете бутона „Напред“.
 • Последната стъпка е да качите снимката или сканирано копие за документа на самоличността.

След като сте направили тези действия трябва да изчакате малко време специалистите от Бетфеър да проверят посочените данни. Потвърждение за успешната верификация ще бъде изпратено по имейл. След верификация на сметката може да извършвате Бетфеър вход за да изтеглите натрупани печалби.

В случая на възникване на някакъв проблем в процеса на верификация може да се свържете с представители на Бетфеър в онлайн чата и те ще ви консултират по въпроса.

Вземете безплатен бонус за залагане

Общо за регистрацията в Betfair

Регистрацията в Бетфеър е една от най-бързите в сравнение с други букмейкъри в бранша. Анкетата им за попълване се състои само от 12 задължителни полета.

Ползватели, минали регистрацията може веднага да извършват Betfair вход и да правят заложби. Не е задължително да минават процеса на верификация веднага.

Дейността на букмейкъра, а и запазеност на въведени от вас данни е гарантирана от Английски лиценз, така че въведените от вас данни са на сигурно място.

Вземете безплатен бонус за залагане

Бонусите, достъпни в сайта на букмейкъра Бетфеър

След като сте направите Betfair вход в сайта ще имате достъп към всички налични бонуси.

Основните от тях са:

 • Начален бонус в раздел Спорт
 • Начален бонус в Спортната борса
 • Бонус „Презареждане“ в раздел Спорт
 • Бонус „Точен резултат в раздел спорт“
Вземете безплатен бонус за залагане

Начален бонус в раздел Спорт от Бетфеър

Начален бонус в раздел Спорт от Бетфеър

Всички нови клиенти, които минаха процеса на регистрацията в сайта и извършиха Betfair вход в личния си кабинет сигурно ще получават 100 евро начален бонус от Букмейкъра.

Бонусът се начислява по части под вид на безплатен залог. Всяка една част, която е в размер на 10 евро, може да получите за пет направени залога на стойност 5 евро. Заложбите трябва да са направени в течение на седмица. По този начин сценарий трябва да се повтори 10 пъти за да получите 100 евро бонуса по вашата сметка.

Правилата за получаване на начален бонус след извършването на Бетфаир вход са следните:

 • Залагане може да правите само върху събития в раздел Спорт.
 • Минималния коефициент за залагане трябва да е 1,50.
 • Заложби, затворени с CashOut опцията не се зачитат.
 • Заложби, направени в раздел Спортната борса не се зачитат.
 • За получаване на бонуса трябва да направите депозит, използвайки банковата карта или системата PaySafeCard.
 • Получената сума на бонуса може да залагате само след извършване на Бетфаир вход в личния си кабинет в течение на 30 дни. Коефициентите за събития за залагане трябва да са поне 1,20.
Вземете безплатен бонус за залагане

Начален бонус в Спортната борса от Бетфеър

Борсата е мястото за залагане за или срещу определен коефициент. Тук вие може да сте в роля на букмейкъра, който ще създава коефициентите за залагане, или в роля на играча, който ще залага върху съществуващите коефициенти. Изплащане на бонуса в Betfair борса с регистрация от България не зависи от избраната роля.

Бонусът Бетфеър за нови клиенти от Спортната борса се активира посредством въвеждане на промокод. Второто условие за получаване на 20 евро бонус в Спортната борса е да направите начален депозит с минималната стойност 20 евро. Първия ви залог също трябва да е на посочената стойност.

Изплащане на бонус от Betfair борса с регистрация от България се осъществява в случая на загубване на направения залог. При загуба 20 евро ще бъдат възстановени по вашата сметка.
Този тип бонус важи само за заложби в Борсата и няма да бъде изплатен в случая на печелене на вашия залог.

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрация в сайта на Бетфеър от мобилно приложение

Освен десктоп-версията на сайта и мобилната му версия играчите на Бетфеър може да се залагат и в приложението от букмейкъра, достъпно за ОС iOS и Андроид. Регистрацията в приложението е същата, както и при регистрацията в сайта.

След като ще изтеглите и инсталирате апликацията в устройството си при първото влизане в него ще ви бъде предложено да въведете логина си и парола, ако ги имате, или да минете процеса на регистрацията.

Полета за попълване в анкетата от мобилно приложение са същите, както и от десктоп-версията. Само че процеса на верификация ще е малко по-удобен, тъй като снимката на документите ви за самоличността може да направите директно от приложението.

Независимо от това, кое устройство използвате, регистрацията в сайта на Бетфеър дава възможност да залагате в раздел Спорт и в една от най-добре изработени и развити Спортните борси по света. Регистрирайте се в сайта на Бетфеър и трупайте повече печалби, използвайки бонусите за всички нови клиенти!Вземете безплатен бонус за залагане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight + 12 =