Bet365

Bet365 регистрация в сайта – пълно описание

Бет365 е английски букмейкър с 20 години на дейността. Той предлага за залагване различни спортивни събития, възможност да играете в казино или да участвате в покер турнири. Всичко това ще ви бъде достъпно след Bet365 регистрация в сайта.

Долу ще намерите кратък наръчник с необходимата информация за да се регистрирате:

 • Да влезнете в сайт и да натиснете бутона за регистрацията
 • Да въведете необходимите данни
 • Да потвърдите въведените от вас дани.

За всяка стъпка ще ви разкажем по-детайлно. Уверяваме ви, че след като ще прочете тази статия вече няма да си задавате въпрос: как да си направя регистрация в Bet365?

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрацията Бет365 онсовни условия

Регистрацията Бет365 онсовни условия

След като ще влезли в сайт в дясната му горна част сигурно ще забележите два зелени бутона «Влизане» и «Регистрацията». Първия може да използвате в случая, че имате създаден профил в сайта и само ще трябва да въведете логина и парола.

Втория бутон съответно ще ви пренасочи към Bet365 регистрация. След като го натиснете ще се отвори новия прозорец с анкета та за попълване. Преди да записвате данните си в нея трябва да обернете внимание на следните забележки:

 • Регистрацията в сайта Бет365 е достъпна само за лица, навършили 18 години. В сайта заложбите се правят с реални пари, а за деца под 18 години хазартни игри са забранени, а значи, и Bet365 регистрация.
 • Въвеждането на личните данни в анкетата е абсолютно безопасно. Букмейкърската контора Бет365 е лицензирана за дейността в България и отговаря пред законите ни за съхранността на вашите дани, посочени при регистрацията.
 • Трябва да попълвате анкетата много внимателно и да посочвате актуална информация при Bet365 регистрация, тъй като в случая, че данните не минат процеса на верификация доступ към вашия акаунт ще бъде забранен и вие няма да имате възможност да влизате в сайта Бет365.
Вземете безплатен бонус за залагане

Инстуркция за попълване на анкетата при регистрация

В анкетата, която ще бъде отворене след натискане на бутона за регистрацията трябва да попълните следните данни за да Bet365 регистрация ви да е успешна.

 1. Държавата на живеене. Букмейкърът Бет365 определи автоматично държавата ви с помощта на ip-адрес, но вие може да променита тази информация при желание.
 2. Лични данни. Тук е мястото да въведете трите си имена и да изберете начина на обръщане: господин или госпожа. Трябва също да посочите датата на раждане за Bet365 регистрация.
 3. Документи. Тук трябва да посочите документ за идентификацията – паспорт, личната карта или шофьорската книжка. Трябва да въвеждате данните много внимателно, тъй като те са основата за успешната ви регистрация.
 4. Контакт. Тут трябва да посочите актуален имейл. На него ще получите писмо с потвърждаване на Bet365 регистрация. Също трябва да посочите телефонния си номер и начин на получаване на информация относно актуални Бет365 оферти.
 5. Постоянен адрес. Обикновенно съвпада с данните, посочени в личната ви карта. Трябва да въведете град на живеене, улица, дом. Също така трябва да посочите дали адреса ви на живеене съвпада с потоянния.
 6. Логин. С него след Bet365 регистрация ще влизате в личния си профил. Тук е място да посочите и парола за влизане.
 7. Защита. Трябва да изберете четиризначен код за защита, който ще ползвате като начин на потвърждаване на личността при комуникация с екипа на Бет365.
 8. Предпочитания. Тук трябва да посочите часова зона и предпочитан формат на коефициентите (десетични, дробни, американски). И точно тук е място да въведете промокод за Bet365 регистрация от българия, ако имате такъв.
 9. Отметка за пълнолетие. На тази стъпка е време да сложите отметка, че сте навършили 18 години.
 10. Последната стъпка е да нитиснете зеления бутон „включи се в Бет365“.

Това е, процесът на попълване на анкетата за регистрацията е извършен. Вече сте на стъпка по-близо към големите печалби и изненадващи бонуси, които получават всички играчи, минали Bet365 регистрация от българия.

Вземете безплатен бонус за залагане

Процеса на идентификация на профила

Бонус Бет365 при регистрацията

След като попълнихте анкетата на посочения от вас имейл адрес ще бъде изпратено писмо с инструкция за верификация на данните. В същност в писмото ще бъде посочен линк, който ще трябва да натиснете.

Той ще ви пренасочи към въвеждането на логина ви и парола. По този начин ще влезете в профила си. Но с това не завършва процес на Bet365 регистрация от българия. След влизането ще получите съобщение, че трябва да минете процеса на идентификация.

Ако съобщението няма, може да намерите тази опция самостоятелно от менюто Клиенти-Вашата сметка-Идентификация.

Процесът на идинтификация или верификация се състои в предоставяне на скан-копия или качествени снимки на посочените при Bet365 регистрация от българия документи за потвърждаване на личност.

Първо, трябва да качнете снимките на посочения документ (паспорт, личната карта или шофьорска книжка). Най-удобния начин е да преснимете личната си карта от двете страни и да качите снмките в менюто за Идентификация. Важно е информацията на снимките да се вижда наясно, тъй като неразбраните данни може да са причината за отказ на регистрация в Bet365.

За потвърждаване на посочения адрес на живеене ще трябва да качите битова сметка или банково извлечение, на който е посочен вашия адрес. В този случай не е задължитедно да качвате снимки. Може да изпратите пдф-фактури или скрийн-шота от телефона ако разполагате с мобилно банкиране.

За завършване на регистрация в Bet365 документите може да качите през апликацията Bet365 – Netverify by Jumio. Или да влезнете в менюто на идентификация през браузъра на вашия мобилен телефон. Съветвами ви да правите всички снимки с камера на телефона, а не с тази от компютър за да качеството им е по-добро.

Струва се, че процеса на верификацията е сложен, но наистина той не отнеме повече от 10 минути. регистрация в Bet365, а особенно идентификация на данните е много важна стъпка за получаване на пълен достъп към всички оферти, предложени от букмейкъра.

След като ще качите документите те ще минат проверката от екипа на букмейкърската контора Бет365. Обикновенно процесът заема по-малко от заявените 48 часа. Веднага след успешната Bet365 верификация може да депозирате пари, да правите заложби и да изтегляте печалбите си.

Вземете безплатен бонус за залагане

Бонус Бет365 при регистрацията

Бет365 посреща новите си клиенти с начален бонус. Той е в размер на 100% от първия депозит. Кредитните пари по бонуса се зачисляват по вашата сметка. Бонуса е възможно да получите само след успешна Bet365 верификация.

Бет365 е един от малко букмейкъри който предлага бонуса под вид на парични средства, които веднага са достъпни за залагване, а не под вид безплатни завъртания или някои игри. Това значи, че бонусните пари ще са достъпни за изтегленето веднага след като под вид на печалбите след залога ще бъдат зачислени по сметката ви, създадена през регистрация в Бет365.

Размерът на бонус се равни на 100% от вашия депозит, но не може да е по-голям от 100лв или 50 евра.

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрацията през мобилната апликация

Букмейкърът е разработил и специално приложение Bet365, която ще е по-удобна за ползване от играчи, които предпочитат мобилност. През приложението от букмейкърска контора също е възможно да направите регистрация в Бет365.

Стъпките и правила на регистрацията от мобилното устройство са същите както и от десктоп версията на сайта. Само че в приложението първата стъпка е да натиснете бутона „Нов клиент“ до логото на букмейкъра. Най-важното е в този процес да въведете истинските данни за да верификацията ще мине успешно. След това Bet365 нова регистрация ще е напълно извършена.Вземете безплатен бонус за залагане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + 10 =