Betfair

Мобилна версия сайт и мобилно приложение Betfair

Betfair приложение е създадено от букмейкърската контора за удобството на ползватели.

Предимствата на залагане от телефона са следните:

 • Може да залагате независимо от време и място, където сте.
 • Приложението се отваря по-бързо, отколкото се зарежда сайтът.
 • Може мигновено да проверите резултата на мача, дори ако имате свободни само две минутки.
 • Betfair приложение ще ви праща известия за интересуващите ви събития или промени в тях.
 • Няма нужда да търсите алтернативни линкове за да влезнете в Бетфеър.

За зараждане на приложението на вас ви трябва само мобилен интернет, няма нужда да търсите wi-fi мрежа.

Английският букмейкър Бетфеър предлага много добре изработено Betfair приложение за устройствата с оперативна система Android и iOS. Ползватели на устройства, които работят върху различни от споменати операционни системи може да влизат в сайта от устройството си с помощта на мобилна версия сайт.

Всеки има шанс да печели повече и навсякъде с Бетфеър!

Вземете безплатен бонус за залагане

Мобилни приложения от Бетфеър

Трябва да знаете, че букмейкърът предлага не едно Betfair приложение, а няколко.

Първото от тях е приложение, което повтаря всичките функции и опции, достъпни в сайта на букмейкърската контора. Този приложение може да използвате за залагане, теглене на пари, трупане на бонуси и други функции.

Втората апликация може да се ползвате само за разглеждане на предлагани от Бетфеър събития, но не може да правите заложби. Този тип Betfair приложение работи като информационен портал.

Има още два типа приложение: разработено само за залагане върху спортните събития и това, с което може да залагате върху спортната борса. Така че ако искате да правите заложби в идвата раздела трябва да свалите два приложения.

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрация в Бетфеър през приложението

Регистрация в Бетфеър през приложението

Независимо от платформата на вашето устройство за успешната работа на Betfair app трябва да минете регистрация.

Тя е много бърза, макар че и състои от две стъпки – самата регистрация и верификация на дани.

Веднага след отварянето на приложение на вас ще ви бъде предложено да влезнете в личния си кабинет, посредством въвеждане на логин и парола. Ако не разполагате с такава информация, понеже сте нов играч в сайта, трябва да изберете бутона „Регистрация“.
Процесът на регистрацията в сайта и от мобилно приложение, независимо дали е за Андроид или е Betfair iOS са идентични.

При регистрация трябва да попълните личните си данни, адрес на живеене, предпочитана валута на разплащане. Също така трябва да въведете логин и парола и да посочите данните за връзка – телефон и имейл. Трябва да попълвате всички полета много внимателно, тъй като информацията от тях ще бъде използвана за минаване към втора задължителна стъпка.

Тази стъпка е процеса на верификация, тоест съпоставяне на въведените данни със снимката на потвърждаващите документи, която трябва да теглите в приложението. Това е още едно предимство на използване на Betfair iOS или това за Андроид – снимката може да направите веднага през приложението и няма нужда да правите допълнителни действия.

Веднага след успешна верификация ще получите писмо с потвърждение по посочения имейл. Така че е много важно да изписвате актуалните данни.

Вземете безплатен бонус за залагане

Betfair mobile за iOS

Ако сте притежател на iPhone или iPad може да изтеглите Betfair ios директно от iTunes. Процедурата на теглене е същата, както и с други приложения и игри за мобилното ви устройство. Само трябва да изпишете название на букмейкъра в полето за търсене, да изберете интересуващото ви приложение и да започнете теглене.

Апликацията се инсталира автоматично и е достъпна за игра след няколко секунди след тегленето на Betfair ios.

Дизайнът на приложението е специално разработен за операционната система тип iOS, така че няма да забележите разлика при ползването на това приложение в сравнение с други апликации на вашето устройство.

Вземете безплатен бонус за залагане

Betfair mobile за Андроид

Betfair mobile за Андроид

Политиката на Google относно хазартните приложения се отличава от тази на Apple. Google ограничава достъп на ползватели на Андроид към различен тип хазартните игри, затова приложението от Бетфеър няма да намерите в PlayMarket за разликата от іTunes и Betfair iOS.

Приложението за устройства с операционна система Андроид е достъпно за сваляне от сайта на букмейкърската контора. Линка за сваляне може да намерите долу на началната страница. Там трябва да изберете иконата на Андроид и зареждането ще започне автоматично.

Важно е да знаете, че преди да започнете сваляне на мобилно приложение трябва да промените настройките на вашето устройство. Трябва да изберете раздел „Защита“-„Приложения“. След това трябва да поставите отметка до полето „Неизвестни източници“. По този начин ще дадете съгласието си на сваляне на приложения и от други източници, а не само да сте ограничени от PlayMarket.

След като сте сложили отметка, може лесно да инсталирате приложението Бетфеър за Андроид на своето устройство.

Betfair iphone или iPad приложението може също да свалите от сайта или да го намерите в AppStore.

Вземете безплатен бонус за залагане

Дизайн на платформи от Бетфеър

Опции за залагане и достъпни бонуси, които предлага букмейкърската компания Бетфеър са същите независимо от платформа и устройство, с което влизате в сайта на букмейкъра. Но дизайнът малко се отличава, тъй като той зависи от операционната система на вашето устройство (ако ползвате с мобилно приложение Betfair iphone или Ahdroid) и от размера на вашия екран (ако отваряте мобилна версия на сайта).

Разработчици на трите достъпни версии сайта приложиха максимално усилия всяка една платформа да работи бързо и качествено. Първия приоритет на компанията е залагания да са удобни за ползватели. А бързина на залагане води към повече печалби!

Вземете безплатен бонус за залагане

Основни функции, достъпни във Бетфеър апликацията

Приложението на Betfair iphone и този за Андроид приятно изненадва с избора на достъпните функции:

 • Лайв стрийминг – възможност да гледате събития в реално време
 • Залагане На Живо – възможност да залагате върху събитие на живо
 • Може да слагате отметки на пазарите, които най-повече ви харесват за залагане
 • Приложението ще запомня вашия избор и ще генерира списък на пазарите, вземайки предвид вашите интереси
 • CashOut функция – възможност да затваряте залога преди завършване на събитие, ако то е по-скоро губещо за вас.
 • Достъп към всички предложени бонуси, както и към началните бонуси при условие на първа регистрация от приложението.
Вземете безплатен бонус за залагане

Бонуси в мобилното приложение от Betfair

Ползвайки приложението Бетфеър за Андроид или Betfair iPhone може да получите следните бонуси от букмейкърската контора:

 • 100 евро начален бонус в приложението за спортни залагания. За всеки 5 залога на стойност 5 евро ще получавате 10 евро бонуса.
 • 20 евро бонус при първото залагане. Сумата на направения залог трябва да е 20 евро. След уреждане на залога ще получите 20 евро по сметката си като бонус.
 • 10 евро Betfair бонус „Презареждане“. Това е постоянно действащ седмичен бонус. В течение на седем дни трябва да направите множествени заложби с общата стойност 25 евро и на осмия ден ще получите 10 евро повече за залагане.
 • 20 евро начален бонус в приложението за Спортната борса при първия депозит с 20 евро.
 • 10 евро бонус при залагането на спортната борса срещу едно от спортните събития с коефициент 2.0

И това е само част от уникални предложения от букмейкъра, които са достъпни за ползване от сайта, от Betfair iphone,Android приложения и от мобилната версия на сайта.

Вземете безплатен бонус за залагане

Мобилни бонуси от Бетфеър

Мобилни бонуси от Бетфеър

Отделен мобилен бонус за ползването на приложение от Бетфеър няма. Но в апликацията са достъпни всички бонуси, предложени от букмейкърската компания. Разбира се, ако сте изтеглили апликация с възможност за залагане, а не само информационната версия.

Вземете безплатен бонус за залагане

Мобилна версия на сайта Betfair

За ползватели на мобилни устройства от Blackberry или тези с ОС Windows, за съжаление, още няма разработено мобилно приложение. Но притежатели на този тип устройства може да влизат в сайта на букмейкърската компания Бетфеър, използвайки мобилния си браузър.
За да влезнете в сайта от смартфона трябва да намерите алтернативен линк за влизане в сайта и да го отворите от мобилния браузър. Изглед на началната страница в сайта ще е същия, както при отваряне от компютър или лаптоп.

Веднага след влизането на вас ще ви бъде предложено да изберете мобилна версия сайт. Това означава, че изглед на главната страница ще бъде модифициран към размерите на екрана на вашето устройство.

Използвайки мобилна версия сайта, по-добре е да запазите страницата за да имате възможност да влизате в сайта с няколко натискане и да избегнете процеса на търсене на линка за влизане всеки път, когато ще искате да залагате заедно с Бетфеър.

В мобилната версия може да откриете същите раздели, функции, възможности за залагане и бонуси, както и при десктоп-версия на сайта.

Вземете безплатен бонус за залагане

Начини на разплащане в приложението Betfair

За разплащане в сайта и от мобилното приложение може да ползвате електронни портфейли, платежни терминали, кредитни и депозитни карти, а също и банковите платежни нареждания.

Може да запазите предпочитания начин на плащания в настройките в личния си кабинет и да го ползвате с един клик при депозирането на пари или при тегленето на печалби.

Вземете безплатен бонус за залагане

Общ извод за БК Бетфеър

Букмейкърската компания Бетфеър е една от най-първите компании, която започне дейността си на Българския пазар. Това е английска компания и броят на играчите й е над 1 милион хора по света.

Компанията има добра репутация на сигурен букмейкър, който предлага голям избор спортове за залагане, а също и една от най-добре развити спортната борса. Коефициентите им са най-добри в бранша, а системата на бонуси е много гъвкава и дава възможност на всеки един клиент да спечели бонуса поне веднъж по време на залагания в сайта на Бетфеър.

И макар че засега компанията няма лиценз за дейността в България, тя все пак е следена от фискалните органи на Англия, а сигурността й е потвърдена от наградата, присъдена от самата Кралица в категория международен бизнес.Вземете безплатен бонус за залагане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − seven =