Betfair

Betfair bonus код за повече бонуси

Букмейкърската компания Бетфеър е познат по света английски букмейкър, който е известен със залагания на спорта и в спортната борса. Броят на играчите им е над един милион, а сигурността е потвърдена от неведнъж спечелени международни награди и действащ лиценз в Англия.

Betfair бонус код ще ви е нужен за да имате възможност да възползвате от всички бонусни предложения в сайта на букмейкъра, които действат не само за нови клиенти, но и за постоянни играчи. Бонусните предложения от Бетфеър са над десет на брой! Сигурно ще изберете нещо за себе си.

Важно е да знаете, че не всеки bonus изисква въвеждането на Betfair бонус код, но с него ще имате достъп към повече предложение варианти.

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистриране на Betfair bonus код

Първо, което трябва да направите за да получите бонусите от Бетфеър, е регистрацията в сайта. След като ще влезнете на началната страница на букмейкърската компания трябва да изберете бутона „Отвори сметка“. След това ще се отвори прозореца с анкета за попълване и в едно от полета ще трябва да въведете Betfair бонус код.

При регистрацията е нужно да посочите имената си, данни за връзка – актуален телефон и имейл адрес, адрес и страната на живеене, предпочитана валута за разплащане. В отделните полета трябва да въведете логина си за бъдещите влизания и уникална парола поне от 8 символи за да запазите сигурността на данните си.

След като ще натиснете бутона „готово“ ще получите писмо по посочения имейл с линк за влизане в личния си кабинет. За да имате възможност да получавате бонуси, гарантирани от въвеждането Бетфеър бонус код трябва да минете и процеса на верификация.

За това трябва да теглите снимката на вашия паспорт, личната карта или шофьорска книжка в сайта. След като данните в анкетата ще бъдат съпоставени с данните от паспорта, може да получавате бонуси, да правите заложби и да теглите печалби от сайта на букмейкъра Бетфеър България.

Вземете безплатен бонус за залагане

Начален бонус в раздел Спорт

Регистриране на Betfair bonus код

Най-популярния bonus за ползване от всички играчи е Betfair начален бонус за регистрация в сайта. В раздела за Спортните залози размерът на предложения bonus е 100 €! Бонусната сума се изплаща на части като получавате 10 € за всеки 5 заложби с 5 €.

За получаване на началния bonus трябва да направите следните стъпки:

 • Да влезнете в сайта и да минете регистрацията като посочите в специалната поле и Бетфеър бонус код.
 • Да направите първия си депозит в сайта. Важно е да знаете, че за получаване на bonus се вземат предвид само депозити направени посредством използване на банковата карта или с PaySafeCard.
 • за да получите цялата сума на бонуса, която е в размер на 100 € трябва да направите 5 залога с 5 пет € 10 пъти.
 • За всеки 5 направени залога ще бъдат зачислени 10 € под формата на безплатен залог.
 • За получаване на Betfair начален бонус трябва да залагате само в раздел Спорт, заложби, направени в Спортната Борса няма да се зачитат.
 • Коефициентите на събития за залагане трябва да са минимално 1,50.
 • Залагания, затворени посредством използване на CashOut опция не се зачитат.
 • Получената сума на bonus може да залагате в течение на 30 дни в раздел Спорт, като коефициентите на избрани единични събития трябва да са минимално 1,20.

Всички печалби, получени от залагания на Betfair бонус са достъпни за изтегляне. Самата сума на заложба няма да се връща за вашия баланс.

Вземете безплатен бонус за залагане

Получете двойна сума на начален бонус от Бетфеър

Букмейкърската контора дава шанс на играчите си да получат 200 € начален bonus. За изпълняване на този условия трябва да въведат този промокод в полето при регистрацията. По този начин ще получавате по 20 € за всеки пети залог с 10 € в раздел Спорт.

Имате седем дни за да направите всеки пет залагания с 10 € за да получите още 20 € по сметката си като Betfair бонус под вид на безплатни залагания.

Всички правила, действащи за получаване на 100 € начален бонус, са валидни и за 200 € бонуса от Бетфеър.

Вземете безплатен бонус за залагане

20€ при първия залог в раздел Спорт

Получете двойна сума на начален бонус от Бетфеър

Букмейкърът Бетфеър дава шанс за новите играчи да получат още 20 € bonus посредством използване на следния промокод:. Той ще ви включи в промоцията за получаване на 20 € Betfair бонус при първия залог на стойност 20 €.

Важно е да знаете, че сумата на bonus е 20 €, дори при залагане на по-голяма сума щеви бъде преведено 20 €.

Правилата на получаване на 20 € бонуса с използване на промокод са:

 • Бонусът е валиден само в раздел Спорт
 • Минималния коефициент на залога трябва да е 1,20.
 • За да имате възможност да изтегляте получената сума Бетфаир бонус трябва да я превъртите в течение на 30 дни.
 • За превъртането може да използвате единични селекции с коефициент 1,60 или множествени заложби при условието, че поне за едно събитие коефициентът ще е 1,60.
 • Получената сума bonus трябва да превъртите три пъти, тоест общата сума на направените заложби с Бетфаир бонус трябва да е 60 €.
 • За превъртането не важат събитията от Спортната борса и тези, включени в пазари гол линия, азиатски хендикап, четно/нечетно.

При получаване и превъртане на бонусната сума, получена посредством въвеждане на bonus code от Бетфеър не може да използвате функцията Затвори залог.

Вземете безплатен бонус за залагане

Вonus „Златни голове“ с джакпот от €200 000

За този тип Бетфеър бонус няма нужда да въвеждате специален промокод. Дори няма нужда да правите заложби върху някое събитие. Всичко, което е необходимо за да участвате в разиграването на джакпот в размера на 200 000 €, е да познаете точен резултат на повече мачове.

В разиграването на пари участват събития от Ла Лига, Бундеслига и от Висшата лига на Англия. За всеки кръг на избраната лига може да получите 500 € ако познаете най-повече резултати на мачове. Може и да получите 10 € като Бетфеър бонус за безплатни залагания ако сте в десетка играчи, прогнозите на които са най-близки към реални резултати на мачове.

Правилата за получаване на бонуса са следните:

 • Може да вземете участието веднъж по всеки кръг
 • Прогнози трябва да направите най-късно за пет минути до старта на мача.
 • За участие в играта се допускат само регистриралите ползватели.
 • В случая на печелене, наградите се зачисляват в течение на 30 дни.
 • В случая на печелене на Betfair bonus под вид на безплатните заложби, те ще бъдат отразени по вашия баланс в течение на 48 часа.
Вземете безплатен бонус за залагане

€25 седмичен бонус в раздел Спорт

Начална оферта в Betfair Спортна Борса

За да получите този тип bonus от Бефеър трябва да направите залог с коефициент 5,00. Сумата на получения bonus ще се равни към сумата на залога, обаче максимално може да печелите 25 €. Бонусът се изплаща само в случая на печелене на заложба.

Промоцията е валидна всяка седмица, а получената сума bonus може да използвате в течение на 48 часа след получаването й.

Вземете безплатен бонус за залагане

Бонус при залагане на комбинации в раздел Спорт

Бонус презареждане е още един тип bonus, който не изисква задължително въвеждане на промокод. Това е седмичен bonus от Бетфеър, който може да получите в случая на изпълняване на следните условия:

 • В течение на седмицата трябва да направите залагания върху комбинации, които включват минимално 4 мача.
 • Коефициентите на събития в комбинациите трябва да са поне 1,20.
 • В течение на седмицата общата сума на направени заложби трябва да е 25 €.

След изпълняването на тези условия в понеделник следващата седмица ще ви бъдат зачислени 10 € bonus за залагане. Той е валиден седем дни. Бъдете внимателни, залагането с бонусните суми не се зачитат за получаването на този тип bonus.

Вземете безплатен бонус за залагане

€5 седмичен бонус за баскетболни мачове

За баскетболните фенове букмейкърът предлага още една промоция, не изискваща задължително въвеждане на промокод. Това е седмичен бонус в размер на 5 € за заложби върху баскетболните мачове.

Условието е да направите два залога с минималната ставка 5 € на баскетболните мачове. Това може да бъдат както единични заложби, така и комбинациите. Задължителни условия са само два:

 • Единият залог трябва да направите събота, вторият – неделя.
 • Коефициент за и двата залога трябва да е минимално 1,80.

След като изпълните тези условия понеделник до 14 часа ще ви бъдат зачислени 5 € бонус за безплатни залагания върху баскетболните мачове в раздел Спорт.

Вземете безплатен бонус за залагане

Бонус заложби на шампионите в Лига

Betfair бонус код

Ако сте фен на някой от футболните отбори във Висшата лига или Ла Лига може да печелите до 25 € за всяка печалба на вашия фаворит. За да получите този бонус няма нужда допълнително да въвеждате бонус код от Бетфеър. Трябва само да направите залога в размер на 25 € като изберете победителя в мача. В случая, че избраният отбор ще печели с 2 гола разлика ще ви бъдат зачислени 2 €. Тази схема ще се повтаря всеки път при печелене на вашия фаворит.

Вземете безплатен бонус за залагане

ACCA-EDGE опцията за застраховка

Функцията ACCA-EDGE от Бетфеър позволява да застраховате своите заложби при комбинирани заложби. Нея ще може да използвате във вашия фиш за залози. В случая, че при множествена заложба само една от селекциите ще окаже печеливша, посредством използване на ACCA-EDGE може да възстановите цялата сума на направения залог.

Бъдете внимателни, използването на ACCA-EDGE намалява общият коефициент на направените заложби. Така че в случая на активирана опция ACCA-EDGE и печелене на комбиниран залог печалбата ви ще бъде по-малка, отколкото без ACCA-EDGE.

Вземете безплатен бонус за залагане

Начална оферта в Betfair Спортна Борса

Бонус за новите клиенти от Бетфеър се предлага не само в раздел Спорт, но и в Спортната борса. Бонусът се активира посредством въвеждане на промоционален код при регистрацията. Промокод е следния.

Новите клиенти, които направиха депозита в течение на седем дни след регистрацията може да получат 20 € бонус. За това трябва да направите първия си залог на стойност 20 €. В случая, че той ще е губещ, букмейкърът ще възстанови тази сума по вашия баланс.

Предложеният бонус действа само веднъж, само за новите ползватели и само в случая на загуба. Ако залога ви ще се окаже печеливш, bonus няма да бъде зачислен.Вземете безплатен бонус за залагане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − fourteen =