Betfair

Обща информация за Betfair България

Betfair България е сайт на английски букмейкър, от който може да правите залагвания на спорт. Компанията действа от 1999 година насам. Броят на играчите им по света е над 1 милион, включително с ползватели от България.

Букмейкърът е познат със своите залагвания на спорт. В сайта може да вземете 100 евро като начален бонус в раздел Спорт и 20 евро от раздел Борса. Между другото, Betfair България разполага с най-добрата спортна Борса между букмейкъри в бранша. Може би поради това, че в сайта няма казино залагвания и всички ресурси са насочени към развоя на спортивни залагвания.

В момента няма възможност да влезнете в сайта на букмейкъра през официален линк, тъй като лицензът им не е подновен. Обаче може да влезнете в Betfair България с помощта на алтернативен линк.

Детайлна информация относно особености на влизане в сайта, начини на разплащане, депозиране и залагване ще прочетете долу в статията. С Betfair печелене става по-лесно!

Вземете безплатен бонус за залагане

Регистрация в Betfair – детайлни стъпки

За да имате възможност да изтеглите първата си печалба от залагвания в сайта Betfair България трябва да имате личния си кабинет в сайта. Него може да придобиете посредством регистрация в сайта. Самият процес на регистрация е много лесен, но трябва да сте много внимателни при попълване на дани.

Първо, което трябва да направите, е да влезнете в сайта на Бетфеър през този алтернативен линк. Вдясно в сайта на Betfair България ще видите бутона «Отвори сметка». След като ще я натиснете трябва да попълните полета в анкетата:

 • Пол, име, фамилия и дата на раждане. Данните може да попълвате с кирилица или латиница, сайтът не поставя ограничения в избора на езика.
 • След това трябва да изберете държавата на живеене и актуалния си адрес.
 • Също така трябва да посочите националност и да впишете ЕГН.
 • За потвърждаване на регистрация в Бетфеър България ще ви бъде изпратен имейл, така че в полето за имейл трябва да посочите актуални дани. Същото се отнася и към телефонен номер. По него ще може да получавате смс-съобщения с актуалните промоции от букмейкъра.
 • Следващата стъпка е изписването на логина и парола. Парола трябва да е минимално с 8 символи, като включва цифри и букви. По този начин сайтът Бетфеър България още веднъж осигурява вашите дани.
 • Може да изберете и тайния въпрос, който може да ви помогне при възстановяване на парола или логина в случая на забравяне.
 • В анкетата също може да изберете валутата, удобна за депозиране и теглене. В случая, че ще извършвате разплащателни операции с карта, най-добре е да изберете валутата на вашата карта, по този начин ще спестите пари от комисия.
 • Последната стъпка на регистрация в Бетфеър България е натискане на бутона «Отвори сметка».

След попълването на анкетата ще получите имейл с линка, който ще ви препрати директно към вашия личен кабинет в сайта. От него може да правите заложби, да депозирате и да изтегляте пари. Може да съхранявате предпочитани игри и събития, както и да търсите нещо ново.

Но за да имате възможност да правите парични операции в кабинета на Бетфеър България трябва да минете процеса на верификация.

Вземете безплатен бонус за залагане

Верификация на сметката в Бетфеър

Верификация на сметката в Бетфеър

За да верифицирате сметката си трябва да изберете съответната опция във вашия личен кабинет. Самата верификация е съпоставяне на данни, посочени в анкетата с данните в документите. Трябва да теглите снимка или сканиран вариант на личната карта, паспорт или шофьорската книжка за да екипа от Betfair Bulgaria съпостави данните.

Ако всичко е наред, ще получите писмо по имейл с потвърждаване на верификация. При наличие на различия представителят на букмейкърска контора ще се свърже с вас за уточняване на данните. В случая, че вие искате да поставите няколко въпроса относно верификация или извършване на друго действие в сайта на Betfair Bulgaria, може да възползвате с онлайн чата. Сайтът на Бетфеър е преведен на 15 езика, включително и български, затова може да поставяте въпроси с роден език.

Вземете безплатен бонус за залагане

€100 начален бонус в сайта на Betfair Bulgaria

За всичките нови клиенти, минали процеса на регистрация в сайта букмейкърът предлага да получат 100 евро начален Бетфеър бонус по сметката си.

Бонусът се начислява за всеки 5 залога със стойност минимум 5 евро. След като сте заложите върху 5 събития с коефициент не по-нисък от 1,5 ще получите 10 евро по бонусната ви сметка. По този начин ще получавате цялата сума на 100 евро.

Добра новина е, че начален бонус от Betfair Bulgaria няма нужда да превъртате. Получена сума на бонус веднага е достъпна за залагване в раздел Спорт за събития с коефициенти от 1,20.

Трябва да знаете, че бонусът няма да начислява в случая на:

 • Депозиране на пари посредством Skrill и Neteller. Може да ползвате само дебитна или кредитна карта или Pay Safe.
 • Затваряне на залога с използване на Кеш-аут опция.
 • Залагване в Спортната Борса. За начисляване на бонуса важат само събития в раздел Спорт.

Влизайте в сайта на Betfair за България и започвайте да печелите от залагвания върху спортни събития и спортната борса!

Вземете безплатен бонус за залагане

Стартов бонус €20 при първото залагване

€100 начален бонус в сайта на Betfair Bulgaria

Букмейкърът Бетфеър предлага за играчите си и начален бонус при първото залагване. Предложения бонус е в размер на 20 евро. Може да го получите при залагване в раздел спорт минимално с 20 евро.

След като залога ви в сайта на Betfair за България ще бъде уреден, бонусната сума в размер на 20 евро ще бъде зачислена по сметката ви. Важно е да знаете, че 20 евро е максимална сума на предложения бонус и дари при залагването на по-голяма сума, бонусът ще е 20 евро.

Преди изтеглянето бонусната сума трябва да превъртите в сайта на букмейкъра Betfair за България. Сумата на превъртане трябва да е три пъти повече от получения бонус, тоест ще ви е необходимо да превъртите 60 евро преди изтеглянето на тази сума. Разполагате с 30 дни за превъртането на получена сума бонус.

След изтичането на този термин, неуредената сума, а също така и получените печалби от залагването на бонуса ще бъдат анулирани по сметката ви. Внимавайте да не пропуснете да запазите бонуси, получени от Betfair залози.

За получаване на сумата бонус важат само събития с коефициент от 1,60. Заложби, затворени посредством използване на CashOut функция, не се зачитат за превъртането.

Вземете безплатен бонус за залагане

Betfair – раздел „Спорт“

Букмейкърската компания Бетфеър е създадена основно за спортни залози, така че раздел спорт в сайта е много добре изработен и предлага голям избор на спортни Betfair залози.
Предлагат се за залагване футболни срещи, тенисни събития, бокс, различни видове надбягвания, волейбол и други. Има и отделен раздел с електронните спортове, от които може да изберете CS, LOL, Halo и други популярни по света електронни турнири.

В раздел Спорт може да изберете за залагване както и бъдещите срещи, така и тези, които са актуални в момента. Избор на пазари за Betfair залози също е голям. Така че точно ще намерите нещо за себе си за печелене заедно с Бетфеър.

Вземете безплатен бонус за залагане

Залози на живо в сайта на Бетфеър

Бетфеър предлага за клиентите си възможност за залагване „На живо“. Тази опция може да намерите в секцията „Отидете на живо“ в сайта.

Предимствата на залагване На живо са очевидни:

 • Коефициенти и стойностите им към всяко едно събитие се актуализират в зависимост от развоя му.
 • Вие може да променяте залога си съответно с развоя на избраната среща.
 • Към всяко събитие има прозорец с актуални Бетфеър новини – там се отразява актуална статистика на мача, коефициентите и информация относно отбора, който в момента играе с топката.
 • Ще имате шанс да наблюдавате събитие дори когато сте вкъщи. Картинката на предавания, предложени от Бетфеър, е изключително качествена.

Влизайте в раздел „На живо“, изживявайте впечатления и печелете пари същевременно!

Вземете безплатен бонус за залагане

€10 бонус „Презареждане“ от Betfair Bulgaria

€10 бонус „Презареждане“ от Betfair Bulgaria

Има добри Бетфеър новини за играчите, които често правят залагвания в раздел „Спорт“. Букмейкърът предлага всяка седмица да получавате 10 евро бонус за залагвания, печалбите от които ще бъдат зачислени по сметката ви и ще са достъпни за изтегляне.

За да получите този тип бонус трябва в течение на седмица да заложите общо 25 евро с множествени заложби, включващи поне 4 събития. Коефициентът на всяко едно събитие от залога трябва да е по-висок от 1,50. Не е задължително да залагвате тази сума наведнъж. Имате седмица – от понеделник до неделя – да направите заложби, които в сумата ще са на стойност от 25 евро.

Всеки следващ понеделник букмейкърът ще зачислява по вашата сметка допълнителни 10 евро бонус за залагване. Разбира се, тази функция е достъпна за регистрираните ползватели в сайта.

За да не пропуснете още Бетфеър новини трябва да сте сигурни, че сте посочили актуален имейл при регистрацията в сайта. Букмейкърът изпраща актуалните промоции за всички играчите.

Вземете безплатен бонус за залагане

Спортната борса от Бетфеър

Както знаете, борсата е мястото за залагване за или срещу повишаване на коефициентите. Спортната борса на Бетфеър не се отличава от стандартните борсите. Само че залагвания в нея правят не върху трейдингови операции, а върху различни спортни събития.

Избирайки борсата, може да сте в роля на букмейкъра – да предлагате определени ставките към избраните пазари, или да сте в роля на обикновен играч – да залагвате върху ставките, предложени от букмейкъри. В и двата случая при печелене букмейкърът удържа комисионни, така че изборът на роля зависи само от вас.

Ако не сте сигурни в процеса на залагване в борсата, по-добре е да четете малко по въпроса преди да започнете залагвания. Борсата не е нещо много сложно за разбиране, обаче трябва да приложете малко повече усилия отколкото при обикновени залагвания за да сте успешни в раздела.

Вземете безплатен бонус за залагане

€20 Бонус в раздел Борса за новите играчи

Бонусът, предложен от Бетфеър в раздел „Спортна Борса“ е малко изненадващ, тъй като той се изплаща на играчите в случая на загуба.

Правилата за получаване на бонуса 20 евро в Спортната Борса са следните:

 • Да направите регистрацията в сайта на букмейкъра.
 • Да депозирате поне 20 евро и да ги заложите в Спортната борса в течение на седмицата след регистрацията.
 • В случая, че направеният залог ще се окаже губещ, по сметката ви ще бъдат възстановени 20 евро като бонус.

Макар че относно Бетфеър новини в мрежата не са доста положителни, може да кажем, че той е един от най-сигурните букмейкъри. Разнообразието на предложени за клиентите бонуси потвърждава това.

Вземете безплатен бонус за залагане

Още €10 бонус в Спортна Борса

Спортната борса от Бетфеър

Букмейкърът предлага и да получите 10 евро бонус при първото залагване срещу някое събитие в спортната борса. Коефициентът на избраното събитие трябва да е по-висок от 2.0. В случая, че направения от вас залог ще се окаже губещ, по сметката ви ще бъдат зачислени бонусни 10 евро.

Тази функция е достъпна при заложби в реално време, но не може да се ползвате с CashOut опцията, ако държите да получите 10 евро бонус по сметката си.

И така, какво става с Betfair след затварянето на лиценз в България? Той предлага още повече възможности за печалба за играчите си и продължава да ги зарадва с изненадващите оферти!

Вземете безплатен бонус за залагане

Опцията Cash Out – затваряне на залог

Опцията „Затвори залог“ е много популярна между играчите и се предлага почти от всички букмейкъри в бранша. Предимството не Бетфеър е възможност на използване на Cash Out не само в раздел Спорт, но и в Спортната борса.

Кеш аут ви дава възможност да изтеглите печалбите си или да спрете действието на заложба преди тя да бъде уредена (заключена). Тоест, в случая на развоя на събитие, който сигурно ще води към загуба, може да си предпазите от повече загуби.

Много е удобно да ползвате предложената от Бетфеър опцията в раздел На живо, тъй като може бързо да реагирате на най-малките промени в развоя на среща и бързо да спрете залога си. Всички натрупани печалби до момента на затваряне на залога ще бъдат отразени по вашата сметка.

Вземете безплатен бонус за залагане

Мобилна версия от Betfair

При сблъскване с проблем с влизане в сайта на Бетфеър България много играчи се чудиха: какво става с Betfair? Отговорът е лесен: при спиране на дейността на лиценз в България достъп към официален сайт на Бетфеър беше забранен от ДКХ.

Сега за влизането в сайта може да използвате алтернативни линкове или да се възползвате с мобилно приложение, разработено от букмейкърската компания с целта вашите залагвания да са по-удобни, а печалбите по-голями.

Приложението е достъпно за сваляне на устройства с операционни системи Android и iOS, а ползватели на устройства с различни от посочените платформи може да влизат в сайта, използвайки мобилната му версия.Вземете безплатен бонус за залагане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 4 =